fbpx

ECOFEST 2021 – PASSAGIO

Share This Post

Ο όμιλος την Momentum σε συνεργασία με το PASSAGGIO έδωσαν το «παρών» στη τριήμερη Διοργάνωση EcoFest 2021, αφιερωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη, τις πράσινες και έξυπνες πόλεις, και τη βιώσιμη μετακίνηση προσφέροντας δροσιστικά ροφήματα και σνακ σε μικρούς και μεγάλους!

Μάθαμε να ζούμε τη ζωή μας στο….. πράσινο στο EcoFest 2021


Οι πρώτες ημέρες του φετινού καλοκαιριού είχαν χρώμα… πράσινο. Το EcoFest 2021, που διεξήχθη στις 4, 5 και 6 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού του Δήμου Καλλιθέας, έβαλε δυναμικά στο προσκήνιο έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής. Η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (HAEE), η Περιφέρεια Αττικής, και ο Αναπτυξιακός Οργανισμός της Περιφέρειας Αττικής, Νέα Μητροπολιτική Αττική, κάλεσαν τους πολίτες να «ζήσουν τη ζωή τους στο… πράσινο» κι εκείνοι ανταποκρίθηκαν.


Η Πλατεία Νερού έγινε, για τρεις συνεχόμενες ημέρες, προορισμός για μικρούς και μεγάλους με πρωτότυπες δράσεις, workshops, παιχνίδια, μουσική και πολλές εκπλήξεις, με κοινό παρονομαστή την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση,ενημέρωση και εκπαίδευση.

More To Explore

News

ECOFEST 2021 – PASSAGIO

Ο όμιλος την Momentum σε συνεργασία με το PASSAGGIO έδωσαν το «παρών» στη τριήμερη Διοργάνωση EcoFest 2021, αφιερωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη, τις πράσινες και έξυπνες

News

ΜΑΚΕ Α WISH ΡΟΦΗΜΑΤΑ 2015

Το NaluCafe στηρίζει φέτος την προσπάθεια του Make A Wish, δημιουργώντας τέσσερα μοναδικά ροφήματα και σας προσκαλεί να ενισχύσετε την προσπάθεια αυτή, επιλέγοντας ένα από αυτά. Μέρος